Контакт

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

Адреса: 29 ноември бр. 50, 1000 Скопје, Р. Македонија
Тел/факс: ++ 389 (0)2 2774 868
Email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Web: www.mzzpr.org.mk

Официјална веб страница на Светскиот Конгрес за БЗР во Турција: http://www.safety2011turkey.org